Kwellada 1 şampuan baş bitinden ve uyuzdan kurtulmak için aktif olarak kullanılan bir ilaçtır. Kwellada Losyon kasık biti, sirke oluşumu ve bit yumurtalarının temizlenmesinde başarılı bir yardımcıdır. Kullanılmasına ilişkin prospektüste yer alan kullanım önerilerine uyulması şarttır.

Kwellada şampuan uyuz, bit gibi sorunların çözümünde kullanılan bir ilaçtır. Kendisi ilaç kategorisinde olduğundan kullanılırken çok dikkatli olunmalıdır. Kwellada şampuanın kullanım yöntemleri ve kullanımına ilişkin merak edilen diğer tüm detaylar yazımızda. Kwellada losyon fiyat eczanelerde 72 TL’dir.

İçindekiler;

Kwellada Şampuan Uyuz Nasıl Kullanılır?

Kwellada şampuan uyuz sorununun çözümünde aktif olarak kullanılan bir araçtır. Kwellada şampuan uyuz tedavisinde boyundan aşağı olacak şekilde tüm vücuda uygulanır. Aşağıdaki adımları sırasıyla takip ederek uyuz için Kwellada şampuanı kullanabilirsiniz.

  • Kwellada şampuan uyuz hastalığının tedavisinde duş sırasında kullanılır.
  • Vücutta boşluk bırakmadan tüm vücuda şampuan uygulanmalıdır.
  • Şampuan uygulandıktan sonra cilt tamamen durulanmalıdır.
  • Kurulandıktan sonra yeni kıyafetler giyilmelidir.
  • 8 saat boyunca cilde su değmemelidir. 8 saatin sonunda cilt tekrar yıkanmalı ve temizlenmelidir.
  • Uygulama 7 gün sonra tekrarlanmalıdır.

Kwellada 1 Şampuan Ne İşe Yarar?

Kwellada şampuan bitlenmede sadece baş bölgesine uygulanır. Kwellada şampuanı kullanırken aşağıdaki şekilde kullanmaya özen gösterin. Kwellada şampuan kullanımı;

  • Kwellada şampuan kullanılmadan önce saçlar kremsiz bir şampuan ile yıkanmalıdır.
  • Yıkanan saçlar durulanmalı ve sadece suyu alınmalıdır.
  • Saçlar nemliyken saç diplerine masaj yaparak uygulanmalıdır.
  • Şampuan köpürdükten sonra yaklaşık 10 dakika kadar beklenmelidir.
  • Bekleme süresi tamamlandığında saçınızı sıcak su ile yıkayın.
  • Saçtaki bit yumurtalarından kurtulmak için bit tarağı ile saçınızı tarayın.

Kwellada şampuan 7 günde bir kullanılır. Haftada bir kez olmak üzere 7 günden daha az sürede kullanılmamalıdır. Kwellada şampuanın bit için kullanılmasında yaklaşık 3 kez kullanılması bitlerden tamamen arınmak için yeterli bulunmaktadır. Aynı yöntem kasık biti için de kullanılmaktadır. 

Kwellada Şampuan Kaç Günde Kullanılır?

Kwellada şampuan 7 günde bir olmak üzere kullanılır. Uyuz ve bitlenme sorunlarının çözümünde 7 günde bir olacak şekilde kullanılması gerekir. Daha kısa aralıklar ile kullanılması tavsiye edilmez.

Kwellada şampuanı bitlenme için kullanacaksanız vücudunuzun alt bölgelerine temas ettirmemeye çalışmalısınız. Uyuz için kullanacaksanız da boyundan yukarı kafanıza temas ettirmemeye özen göstermelisiniz.

SSS

Uyuzda Kwellada şampuan nasıl kullanılır?

Uyuzda Kwellada şampuan akşamları duştan sonra boyun kısmından aşağısına uygulanarak kullanılmalıdır. Sonrasında 8 saat boyunca suyla temas edilmemelidir. 8 saat sonra duş alınmalıdır.

Kwellada şampuan ne için kullanılır?

Kwellada şampuan uyuz tedavisinde etkin olarak kullanılmaktadır. 

Editör: Resul AKA