andy Crush Saga kaç bölüm sorusu oyunu oynamadan önce hemen herkesin araştırdığı konulardandır. Kaçıncı seviyede bittiği özellikle bu oyunu bitirmek için oynayanları yakından ilgilendiriyor. Genç ve yaşlı herkes tarafından sevilerek oynanan oyunda birçok seviye bulunması oyunun zorluk derecesini de etkiliyor. Her seviyenin de kendine göre zorluklarının olması bu oyunu oldukça zorlaştıran durumlar arasında gösteriyor.

Ancak Candy Crush Saga kaç bölüm sorusunu merak edenler için belirtilmesi gereken nokta şudur ki bu oyun sonsuz bir döngüye sahiptir. Oyun tasarımcıları oyuncuları uzun soluklu bir oyun içerisinde tutmak adına birtakım güncellemeler ile sürekli yeni bölümler oluştururlar. Bu da oyuncuların sürekli olarak oyunda kalmalarında önemli etkenlerden biri haline gelir.

Ne kadar çok bölüm bulunuyor ise oyuncular da o kadar fazla oyun içi satın alma gerçekleştirebilir. Bu da oyun yönetiminin sürekli olarak yeni bölümler geliştirmesi anlamına gelir. Kısaca Candy Crush Saga kaç bölüm sonsuz döngüde bir oyundur yanıtını vermek mümkün olmaktadır.

İçindekiler;

Candy Crush Saga Kaç Leveldir?

Candy Crush Saga kaç bölüm konusu hemen herkes tarafından merak edilirken level sayısı da oldukça ilgi çekiyor. Bu oyunu oynayan kişiler arasında 1000’li levelleri geçen birçok oyuncu bulunmaktadır. Oyunda ne kadar fazla level alırsanız yeni bölümlerle karşılaşırsınız. Birçok oyuncu ilk başladığında seviyelerin kolay olduğunu düşünerek oyunu kısa sürede bitireceklerini düşünmektedir. Ancak kısa süre içerisinde tüm levellerin bitirilmesi imkansız gibi bir durumdur. Oyun hakkında da genel olarak şunlardan bahsetmek gerekir:

  • Her yaştan oyuncu rahatlıkla oynayabilir.
  • Renkler ve semboller her seviyede benzerlik gösterir.
  • Oyuncular sadece leveldeki hak kadar o seviyeyi oynayabilir.
  • Her seviyede geçmek biraz daha zorlaşır.
  • Bazı levellerde farklı formatlarda bloglar karşınıza gelir.
  • Para yatırıldığında ekstra haklar satın alınabilir.
  • Sonsuz döngüde bir oyundur ve belli level sayısı yoktur.
  • İlk olarak 2012 tarihinde yayınlandı.
  • iOS ve Android mağazalarında bulunan bir oyundur.
  • İlk çıktığında 200 kadar bölümdü. Zamanla güncellemeler ile bölüm sayısı artırıldı.
  • 2016 güncellemesi ile 2000’e bulaşan bölümler sonraki güncellemeler ile 4000 bölüme kadar ulaştı.
  • Toplamda ise günümüzde 14000 bölümden oluşmaktadır.

Bu özellikleri dikkate alındığında Candy Crush Saga oyununun neden çok ilgi gördüğü söylenebilir. Hem zaman geçirmek hem de eğlenmek adına son derece eğlenceli oyunlardan biridir. Ancak bir level sınırının olmaması oyuncuların bu oyunu bitiremeyeceği gibi bir karamsarlık durumu da ortaya çıkarabilmektedir.

Candy Crush Saga Kaç Bölümleri Zor mudur?

Candy Crush Saga kaç bölüm sorusu kadar bu oyunun bölümlerinin kolaylık ve zorluk derecesi de merak edilir. Oyunun ilk bölümleri son derece kolaydır. Oyuncuların alışması için bu bölümde hem bol ödül verilir hem de oyuna adapte olmaları sağlanır. Oyuncular ilk 10-20 bölüm arasında seviye atladıktan sonra oyunun yavaş yavaş daha zor hale geldiğini görmeye başlar. Bu da kişilerde bir hırs meydana getirmektedir. Eğer çok hızlı sinirleniyorsanız oyun sizi zorlayabilir. Çünkü 100’lü bölümleri geçtikten sonra ciddi anlamda sizi sinir etmeye başlayacak oyunlar arasında yer almaya başlıyor.

Candy Crush SAga Nasıl Oynanır?

Candy Cruhs Saga nasıl oynanır sorusuna ise çok detaylı yanıt vermek gerekmemektedir. Çünkü oyun kendi içerisinde de oyuncuları yönlendirebilmektedir. Öğrenilmesi basit bir oyundur. Candy Crush Saga nasıl oynanır sorusuna kısaca aynı renkte olan şeker ya da nesneleri en az üçerli olacak şekilde yan yana getirmek gerekir şeklinde yanıt verilebilir. Halka ve gruplar içerisinde ne kadar çok aynı renkte nesne var ise o kadar fazla puan alınabilmektedir.

Editör: Resul AKA