Altunkaya Şirketler Grubu tarafından düzenlenen ‘Doğa ve Çevre’ isimli resim yarışması ile “Temiz Bir Çevre Resmediyorum ” isimli Resim yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi. Öğrencilere ödülleri Altunkaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya tarafından takdim edildi.

Altunkaya Holding tarafından çevre temizliğine arttırmak amacıyla ‘Doğa ve Çevre’ isimli resim yarışması ile Ögrencilerde Çevre temizliği arttırmak adına “Temiz Bir Çevre Resmediyorum” isimli Resim yarışması düzenlenmişti.
Resim Yarışmasına ilkokul, Ortaokul  öğrencileri katılım sağladı. Eserler, seçici kurul tarafından değerlendirildi. Resim Yarışmasında İlkokul ve Ortaokul kategorisinde 6. Sınıf Ögrencisi Dila Avcı  birinci, 7.Sınıf Öğrencisi Özüm Güneş Eroğlu ikinci, 4.Sınıf Ögrencisi Hıranur Doğan üçüncü oldu. 

Temiz Bir Çevre Resmediyorum” isimli Resim yarışmasına ise 8-12 yaş aralığındaki 400 ögrenci katılım sağladı. 
Dereceye giren öğrencilere ödülleri Altunkaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya düzenlenen törenle verildi. Tüm yarışmacılara katılımlarından ötürü teşekkür eden Başkan Mahsun Altunkaya , dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.

Resim Yarışmasında birinci olan eser sahibi Dila Avcı'ya Tablet , ikinci olan eser sahibi Özüm Güneş Eroğlu' na Bisiklet , üçüncü olan eser sahibi Hinarun Doğan'a bluetooth kulaklık hediye edildi.
Başkan Mahsum Altunkaya , ödül alan öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Editör: Resul AKA